Verzekeringen

“Met een verzekering poogt de verzekeringnemer de financiële gevolgen van een risico af te dekken die hij of zij zelf niet kan of wil dragen.”

Bovenstaande heeft betrekking op zowel levensverzekeringen als schadeverzekeringen.

Goed verzekeren van uw vermogen en eigendommen is pure noodzaak. Niemand wil natuurlijk zijn eigen spullen verloren zien gaan door bijvoorbeeld brand, storm, wateroverlast of diefstal of grote sommen geld kwijtraken doordat hij schade moet betalen die hij bij een ander veroorzaakt heeft. Niemand wil zijn vermogen, dat hij in jaren heeft opgebouwd, op zien gaan aan de kosten van juridische procedures om te krijgen waar hij recht op heeft.

Als onafhankelijk adviseur helpen wij u de voor u beste verzekeringen af te sluiten. Of het nu gaat om de verzekering van uw woning of auto, uw uitvaartverzekering of een levensverzekering, wij zoeken voor u naar de beste mogelijkheid.

Voor onze bestaande relaties nemen wij regelmatig de verzekeringen door om te kijken of deze nog aansluiten bij de persoonlijke situatie of dat de polissen wellicht tegen betere voorwaarden en/of een scherpere premie aangeboden kunnen worden.

Bij schade zijn wij uw eerste aanspreekpunt, wij helpen u met het invullen van het schadeformulier en houden in de afwikkeling van de schade in de gaten.

Het belang van onze klant staat hierbij altijd voorop.