Pechhulpverzekering hét alternatief voor Wegenwacht!

Pechhulpverzekering hét alternatief voor Wegenwacht!

Pech komt altijd op een verkeerd moment. Op weg naar een belangrijke afspraak of voor vertrek op vakantie. Dan is het wel zo fijn dat u snel weer verder kunt rijden. Ook in uw eigen woonplaats. Met een pechhulpverzekering bent u verzekerd van professionele hulpverlening, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Wij bieden u de pechhulpverzekeringen van Allianz Global Assistance, ASR, Bovemij en Delta Lloyd. Hiermee kunt u flink op kosten besparen ten opzichte van Wegenwacht. Zo is er al pechhulp voor Nederland inclusief dekking in uw woonplaats vanaf € 49,- per jaar. Als u één voertuig op uw naam heeft staan, is dat bijna de helft goedkoper dan Wegenwacht!

Benieuwd wat u kunt besparen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wacht niet te lang; u kunt namelijk tot 15 november aanstaande uw abonnement bij Wegenwacht opzeggen. Heeft u momenteel niets geregeld voor pechhulp en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij staan u graag te woord!

Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen.
 
Onze openingstijden tijdens de feestdagen:
24 december tot 15:00 uur
25 en 26 december gesloten
31 december tot 15:00 uur
1 januari gesloten

Schademelden via een app

Een alternatief voor het invullen van een (traditioneel) Europees aanrijdingsformulier is aangifte doen via een app. Dat is vaak veel sneller en eenvoudiger dan een (traditioneel) formulier van papier. Op dit moment registreert de politie alleen ongelukken met ernstig letsel en/of overlijden. Met de schade-app kan nagenoeg elke aanrijding worden geregistreerd,  ook die met trams en fietsers, bijvoorbeeld. Zo kan beter in beeld worden gebracht waar de gevaarlijke wegen en wegsituaties zich bevinden. En dat is goed voor de verkeersveiligheid.

Daarnaast kan met een app een motorrijtuigenschade eenvoudiger en sneller worden gemeld. Met een schade-app heb je ook geen last meer van onleesbare doordrukken en de schadegegevens zijn digitaal veel sneller bij de verzekeringsadviseur en de beide verzekeraars.

 

Om schade mobiel te kunnen melden is er minimaal 1 smartphone noodzakelijk en 1 mobiele

telefoon. De plaats van het ongeval wordt dan bepaald via GPS en de verzekeringsgegevens worden na het invoeren van de kentekens automatisch opgehaald via de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

 

De betrokkenen worden met de app door de diverse schadevragen geleid en er kunnen ook foto’s worden toegevoegd. Via het bevestigen van een SMS geven de betrokkenen uiteindelijk hun akkoord voor de ingevoerde gegevens.

 

Stappen schademeldingsapp

Binnen de schademeldingsapp worden de volgende stappen doorlopen:

 

 • Stap 1: er worden foto’s gemaakt van de schade en de gegevens van eventuele getuigen

worden genoteerd;

 • Stap 2: het type voertuig wordt geselecteerd en het soort ongeval;
 • Stap 3: de gegevens van de bestuurder(s) wordt genoteerd;
 • Stap 4: de schade aan het voertuig en eventueel letsel worden gemeld;
 • Stap 5: er wordt aangegeven hoe het ongeval is ontstaan en waarde de betrokkene(n) vandaan kwam(en). Wat deed/deden de betrokkene(n) en waar werd gereden;
 • Stap 6: de gegevens worden (samen) gecontroleerd;
 • Stap 7: de schademelding wordt bevestigd met een SMS-code;
 • Stap 8: de melding kan (thuis) worden aangevuld en indien gewenst kunnen nog foto’s worden toegevoegd.

 

De schade-app kan niet gebruikt worden bij een aanrijding waarbij meer dan twee

verkeersdeelnemers betrokken zijn, zoals bij een kettingbotsing. Daarnaast kan de app ook niet gebruikt worden als er bij een verkeersdeelnemer sprake is van een motorrijtuig met een buitenlands kenteken.

Uitwonend studerend kind moet zelf alle verzekeringen regelen

Willem Jonkman, Senior Specialist Verzekeringstechniek, De Vereende

25 juni 2018 - Het einde van het studiejaar nadert. Na de zomervakantie zullen veel studenten aan een (vervolg) opleiding beginnen. Een aantal zal dan kiezen om de vleugels uit te slaan en buiten de deur te gaan wonen. Zij verlaten voor het eerst hun vertrouwde stekje. Weg van de ouders en eindelijk op eigen benen staan. Het regelen van verzekeringen zal dan niet het eerste zijn wat bij hen opkomt  en zeker niet iets waar zij hun geld aan  uit willen geven. Maar moeten ze vanaf dat moment ook wel álle verzekeringen zelf regelen?

Welke verzekeringen

De verscheidenheid aan verzekeringen is groot. Welke verzekeringen zijn er handig, nuttig en zelfs verplicht voor een uitwonende student? Al gauw denk je dan aan een inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een zorgverzekering. Als er veel wordt gereisd mogelijk een reisverzekering. Ook kan soms de keuze voor een rechtsbijstandverzekering verstandig zijn. Welke keuze maak je?

Inboedelverzekering

Sommige verzekeraars bieden de mogelijkheid om de inboedel van het uitwonende studerende kind als een aanvullende dekking op de inboedelverzekering van de ouders op te nemen, maar inboedel op een ander risico-adres is in de meeste gevallen niet verzekerd. De inboedelverzekering van de ouders biedt dan geen uitkomst wanneer het kind op kamers gaat. De uitwonende student zal dus zelf deze verzekering af moeten sluiten als hij daar behoefte aan heeft.  De Vereende biedt inboedelverzekeringen  specifiek voor het verzekeren van de inboedel bij huur van een kamer in een woonhuis. De premie is dan toegespitst op die situatie. Studenten hebben vaak een beperkte inboedel maar veelal zit daar toch minimaal een tv, laptop en/of tablet bij.  Het is dan van belang of er sprake is van een zelfstandige woonruimte of een kamer in een woning met losse kamerverhuur. Wanneer een kamer geen eigen voordeur heeft en de faciliteiten als een badkamer of keuken worden gedeeld, komt er een (binnen)inbraakclausule op de polis. Bij schade door inbraak/diefstal is er dan alleen dekking wanneer er zichtbare sporen van inbraak zijn aan de eigen ruimte van de huurder.

Aansprakelijkheidsverzekering

Het is altijd  verstandig een goede aansprakelijkheidsverzekering te hebben. Zeker als er meerdere studenten in een studentenhuis wonen, is de kans aanwezig dat er onderling schade wordt toegebracht. In de meeste gevallen is het uitwonende studerende kind verzekerd op de polis van de ouders. Stopt het kind met de studie of gaat deze trouwen maar blijft deze wel zelfstandig wonen? Dan vervalt vaak de dekking op de polis van de ouders. Het is verstandig de voorwaarden van de aansprakelijkheidsverzekering op dit punt goed door te lezen.

Zorgverzekering

De zorgverzekering is aan leeftijd gebonden. Tot 18 jaar oud zijn kinderen meeverzekerd op de verzekering van hun ouders. Vanaf hun 18e jaar moeten kinderen hun eigen zorgverzekering afsluiten. Dit geldt ongeacht of ze studeren of uitwonend zijn.

Reisverzekering

Veel studenten kiezen er voor om tijdens de studie op reis te gaan. De dekking op de reisverzekering van het gezin geldt doorgaans voor uitwonende studerende kinderen tot 28 jaar. Gaat een kind voor studie/stage naar het buitenland?  Dan kan het verstandig zijn om aanvullend een zakenreisverzekering te sluiten omdat de basisreisverzekering dat doorgaans niet dekt. Met de studentenvereniging op wintersport of een roadtrip door Amerika: welke student droomt daar niet van? Let er dan op of de reisverzekering al deze activiteiten verzekert. Voor wintersport en wereldwijde dekking zijn vaak aanvullende verzekeringen vereist.

Rechtsbijstandverzekering

Hebben de ouders een rechtsbijstandverzekering dan is het uitwonende studerende kind over het algemeen meeverzekerd op die polis. Krijgt het kind dan bijvoorbeeld een huurgeschil met de huurbaas dan is dat verzekerd op de rechtsbijstandsverzekering van het gezin. Ook hier kunnen per verzekering een aantal gronden aanwezig zijn waardoor de verzekering niet meer voor het kind geldt.

De juiste keuze

Er is geen eenduidig antwoord te geven op de vraag of het een feit of een fabel is dat een uitwonende student zelf alle verzekeringen moet regelen. Het belangrijkste is dat het kind verzekerd is voor schade die deze niet kan, en wil betalen, en natuurlijk voor de verzekeringen die verplicht zijn. Er zijn ook speciale pakketten met studentenverzekeringen. Deze kunnen soms voordeliger zijn dan de losse verzekeringen. Het blijft steeds het onderzoeken waard om te kijken wat de verzekeringen voor de ouders bieden met betrekking tot het uitwonende kind.  Neem voor meer informatie en advies contact met ons op.

Auteur

Willem Jonkman, Senior Specialist Verzekeringstechniek

Fijn weekend

Fijn weekend

Wat een fijne afsluiting van de week! Een mooie bos bloemen gehad van een tevreden klant!!
 
Vandaag (4 mei) zijn wij vanaf 16.30 gesloten i.v.m. overleg.
Alvast een fijn weekend!

tv commercial Monuta

Veel mensen schuiven het nadenken over afscheid liever voor zich uit.

Met deze commercial wil Monuta mensen ervan bewust maken dat het belangrijk is om juist wel na te denken over het nemen van afscheid. Nadenken over welke wensen je hebt voor je uitvaart en hoe je je financieel voorbereidt. Maar vooral ook om bij leven waardevolle momenten te delen en te maken.

https://youtu.be/_j1EcLUyjUY

Een bijzonder afscheid, je kunt je er misschien weinig bij voorstellen, je kunt je er wel op voorbereiden.

Voor meer informatie over uitvaartverzekeringen kunt u contact met ons opnemen.

Zo voel je je weer veilig na een inbraak

Zo voel je je weer veilig na een inbraak

Marlies Touburg, Webredacteur Aegon

Helaas krijgen veel mensen te maken met inbraak in hun woning. Wellicht helpen de tips uit onderstaand aritkel van Marlies Touburg u zich weer veilig te voelen na een inbraak.

 

14 november 2016

door Marlies Touburg, Webredacteur

Acht jaar was ik, toen er bij ons werd ingebroken. Ik zie nog de inhoud van onze lades leeggegooid over de vloer. De modderige voetafdrukken op de trap. Hartstikke eng natuurlijk. Later pas werd het me duidelijk hoe akelig het voor mijn ouders moet zijn geweest. Want ja, ook ‘grote mensen’ gaat zo’n inbraak niet in de koude kleren zitten.

Een verzekering tegen emotionele schade bestaat niet

Een inbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Iemand is in je huis geweest. Heeft aan je spullen gezeten. Je kunt je daardoor nog lang na de inbraak onveilig voelen in je eigen huis. De schade aan je huis en spullen wordt vergoed door een inboedelverzekering. Maar een verzekering tegen emotionele schade bestaat helaas niet. Gelukkig zijn er wel tips waarmee jij je sneller weer veilig voelt in je eigen huis. 

 • Pas goed op jezelf
 • Besef dat angst, woede en machteloosheid allemaal heel normale reacties zijn na een inbraak. 
 • Hou zo veel mogelijk vast aan je normale dagelijkse ritme.
 • Je huis extra beveiligen kan een gevoel van rust geven.
 • Voor sommige mensen helpt het om het huis een flinke poetsbeurt te geven. Maar wacht wel tot de politie het sporenonderzoek heeft afgerond.
 • Het kan ook helpen om je interieur aan te passen: een ander kleurtje op de muur of een andere opstelling van je meubels bijvoorbeeld.
 • Zorg voor voldoende ontspanning en afleiding. Sporten, een flinke wandeling maken, naar muziek luisteren: iedereen ontspant op een andere manier.
 • Praat erover met vrienden of op het forum van Slachtofferhulp. Daar vind je lotgenoten en kun je ervaringen delen.
 • Loop niet te lang door met klachten als slapeloosheid en angst. Merk je na 4 tot 6 weken geen verbetering? Praat dan eens met je huisarts. 

 

Is de dader gepakt? Via Slachtoffer in Beeld kun je in contact met hem of haar komen. Bijvoorbeeld met een gesprek, een brief of via bemiddeling. Het kan opluchten de dader duidelijk te maken wat de inbraak met je heeft gedaan. En om vragen te stellen, zoals: ‘Waarom moest je ons hebben?’

 

Vergeet de kinderen niet

Ook voor kinderen is een inbraak een ingrijpende gebeurtenis. Neem hun gevoelens daarom serieus.

 • Pak zo snel mogelijk het normale ritme weer op.
 • Licht de school in over de inbraak. Het kan je kind helpen om er met de leerkracht over te praten.
 • Zet ’s avonds de slaapkamerdeur van je kind op een kier. Of zorg voor een nachtlampje.
 • Uiteindelijk komt het goed

 

Die inbraak vergeet ik nooit meer. De laden werden opgeruimd, de voetafdrukken werden weggepoetst. De verzekering vergoedde de schade. En na verloop van tijd voelde iedereen zich weer veilig. Maar een huis zonder extra sloten en dievenklauwen? Voor mij ondenkbaar!

Drones

Drones

Zowel op het recreatief als het beroeps- en bedrijfsmatig gebruik van een drone is de Luchtvaartwet en de daarbij behorende Regeling Modelvliegen van toepassing. Een drone is op grond van de Regeling modelvliegen een “luchtvaartuig, niet in staat een mens te dragen, en uitsluitend gebruikt voor luchtvaartvertoning, recreatie of sport.”

In de regeling staan onder andere de volgende regels:

 • Er mag alleen bij daglicht gevlogen worden;
 • Er moet voortdurend goed zicht zijn op het modelvliegtuig;
 • De bestuurder moet maatregelen treffen om botsingen te voorkomen en moet voorrang geven aan ieder luchtvoertuig dat geen modelvliegtuig is;
 • Voor een vlucht hoeft geen vluchtplan ingediend te worden.

Aansprakelijkheid van de drone-eigenaar

De aansprakelijkheid van de drone-eigenaar voor schade aan derden is bij particulier, recreatief gebruik verzekerd op de AVP (aansprakelijkheidsverzekering particulieren). Schade met of door luchtvaartuigen is uitgesloten, maar schade met of door een modelvliegtuig met een maximaal gewicht van 20 of 25 kg is ingesloten. Particuliere drones mogen op grond van de wet- en regelgeving op dit moment niet meer wegen dan 25 kg en vallen dus binnen de AVP dekking voor modelvliegtuigen. Daarbij dient de drone-eigenaar zich uiteraard wel te houden aan de geldende regels.

 

Er wordt overigens een verdere aanscherping van regels m.b.t. gewicht en afstand verwacht! 

-   Je mag dan niet hoger dan 50 meter vliegen en niet verder dan 100 meter;

-   Een particuliere drone mag dan niet zwaarder zijn dan 4 kg.

 

Schade aan de drone

Schade aan een drone kan gedekt zijn op een Inboedelverzekering, bijvoorbeeld als de drone uit huis wordt gestolen. Daarnaast kan schade aan een drone verzekerd zijn op een reisverzekering. Maar voor schade aan een drone tijdens het vliegen, bieden deze verzekeringen geen dekking. Daarvoor moet de drone-eigenaar een aparte droneverzekering sluiten die, naast een aansprakelijkheidsdekking, ook een casco dekking biedt voor schade door botsen en neerstorten. Hiervoor kunt u niet bij ons terecht, maar een optie is bijv. www.droneverzekering.nl.

Jongeren & uitvaartverzekering

 

Minder dan de helft van de jongeren onder de 35 jaar heeft een uitvaartverzekering. Veel jongeren onderschatten dan ook de kosten van een uitvaart, blijkt uit onderzoek van Monuta. Zo denkt een derde van de 18- tot 35-jarigen dat een uitvaart gemiddeld minder dan € 5000,- kost, terwijl dat in werkelijkheid een stuk hoger ligt. Twee op de drie jongeren geeft wel aan een uitvaartverzekering belangrijk te vinden. Een verzekering voor jongeren kan interessant zijn, omdat zij vaak weinig spaargeld hebben opgebouwd en de premie van een verzekering nog relatief laag is.

 

Wilt u meer weten over een uitvaartverzekering of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

In uw leven kunt u met uiteenlopende situaties te maken krijgen. Een conflict met een aannemer, een meningsverschil over de schuldvraag bij een aanrijding of een geschil met uw werkgever. Hier zijn vaak emotionele en financiële belangen mee gemoeid. U wilt er natuurlijk alles aan doen om uw recht te krijgen. Een rechtsbijstandverzekering biedt u de zekerheid van deskundige juridische hulp en voorkomt de hoge kosten van een juridische procedure. U heeft de keuze uit diverse modules, ieder met zijn eigen dekkingsgebied. U kunt zich verzekeren van rechtshulp bij geschillen over alle mogelijke zaken, zoals verkeers-, consumenten-, woon-, inkomens- of vermogenskwesties. Voor meer informatie en een premieopgave kunt u contact met ons opnemen.

Schadeherstellers autoverzekering

Schadeherstellers autoverzekering

 

Steeds meer verzekeraars werken samen met geselecteerde schadeherstellers m.b.t. schade aan uw auto. Als u gebruik maakt van de diensten van een aangesloten herstelbedrijf  ontvangt u vaak extra’s zoals, korting op het eigen risico of gratis vervangend vervoer tijdens de reparatie. Heeft u schade aan uw auto, kijk dan goed op uw groene kaart of bel ons voor een schadeherstelbedrijf  bij u in de buurt

Belangrijk bericht voor onze relaties met een uitvaartpolis bij Axent.

Vanaf 1 oktober zullen de uitvaartverzekeringen van AXENT overgenomen worden door Ardanta, onderdeel van ASR Levensverzekering N.V.

 

Uw verzekering blijft hetzelfde, u bent hetzelfde verzekerd als bij AXENT. Dit betekent dat de premie, de polisvoorwaarden en de uitkering bij overlijden hetzelfde blijven. De contract- en polisnummers zullen worden aangepast. U vindt de nieuwe nummers en informatie over uw verzekering in een brief die u binnenkort van Ardanta zult ontvangen.

 

Ardanta zal alle relaties tussen 8 oktober en 31 december aanschrijven.

 

Heeft u nog vragen over deze wijziging of wilt u weten of uw uitvaartverzekering nog aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen, neem dan contact met ons op.

Tevreden klant

Tevreden klant

Vandaag alweer mooie bloemen en een goede fles wijn mogen ontvangen van een tevreden klant!

Bedankt!

 

Wilt u ook lezen wat andere klanten van ons vinden? Kijk dan eens op www.advieskeuze.nl

Hypotheken

Hypotheken

Doen jullie dan ook in hypotheken?

U kent ons advieskantoor misschien vooral vanuit de schadeverzekeringen die we voor u en vele andere huishoudens in deze regio regelen. Maar weet u dat we veel meer doen dan alleen schadeverzekeringen? Zo adviseren we onze relaties ook bijvoorbeeld over hypotheken. Dat kan u veel voordelen bieden. Want omdat we onafhankelijk zijn, kunt u er zeker van zijn dat we de hypotheken van veel verschillende aanbieders naast elkaar leggen en voor u de beste hypotheek weten te selecteren.

 

Een hypotheekadvies bestaat uit veel aspecten

 

Bij een optimaal hypotheekadvies komt veel aan de orde. U wilt immers uw hypotheek ook op langere termijn kunnen betalen en tegelijk plezierig kunnen leven. Daarom toetsen we niet alleen wat de maximale hypotheeklening voor u kan zijn, maar nog veel meer wat de optimale hypotheekhoogte is. Soms is het namelijk beter om juist iets minder te lenen dan wat er maximaal mogelijk is. Ook kijken we goed naar de bestendigheid van uw inkomen en dat van uw partner en kijken we naar de risico’s van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden en hoe we die risico’s waar wenselijk kunnen afdekken. Daarnaast beoordelen we de betaalbaarheid van de hypotheek als bijvoorbeeld uw kinderen gaan studeren of als u met pensioen gaat. En vanzelfsprekend adviseren we u over de beste hypotheekvorm en selecteren we voor u de beste aanbieder met de beste voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de mate waarin u boetevrij extra mag aflossen).
Vanzelfsprekend kijken we ook naar de meest aantrekkelijke rente-aanbiedingen en helpen we u bij uw keuze tussen een korte of juist een lange rentevaste periode.

Kortom, met een hypotheekadvies van onze experts bent u verzekerd van plezierig wonen in uw eigen huis. Wilt u een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek, neem dan contact met ons op.

Huren of kopen?

In veel huishoudens leeft de vraag of ze de komende periode blijven huren, of toch de sprong wagen naar een koopwoning. En diezelfde vraag leeft ook bij veel thuiswonende jongeren met een baan. Ga ik eerst op mezelf wonen in een huurwoning, of waag ik meteen de stap naar een kleine koopwoning. Juist omdat veel huurprijzen de laatste tijd sterk zijn gestegen, en de rente voor een hypotheek historisch laag staat, liggen de maandelijkse kosten van een huur- of koopwoning nu wel erg dicht bij elkaar. Wat is dan verstandig om te doen? Bij deze afweging spelen tal van aspecten een rol.

Diverse voor- en nadelen van zowel huren als kopen

Een huis huren geeft u meer vrijheid.

Stel u wilt in een andere stad gaan wonen omdat u daar werk heeft gevonden. Een huurovereenkomst is dan makkelijk opgezegd. Een koopwoning is daarentegen niet zomaar verkocht.

Het huis naar uw eigen zin maken

U wilt graag een andere keuken in uw huis. In een huurhuis heeft u niet altijd de vrijheid om dit aan te passen. Een koophuis geeft u die ruimte wel. En de waarde van uw huis stijgt daardoor ook nog eens.

Kosten voor onderhoud

Een huiseigenaar heeft meer bijkomende kosten dan iemand die een huis huurt. Denkt u aan:

 • onderhoud van de woning
 • verzekeren van de woning
 • gemeentelijke belastingen
 • eventuele servicekosten en kosten voor de Vereniging van Eigenaren

 Rentekosten momenteel laag ten opzichte van huurprijzen

Het voordeel van een koophuis is dat gekozen kan worden voor een langere rentevaste periode. Hierdoor blijven de woonlasten redelijk stabiel. De huurprijzen kunnen daartegen de komende jaren met minimaal 3% gaan stijgen. Deze zijn dus vaak niet constant.

In de afgelopen tijd zijn veel huurprijzen van woningen dermate sterk gestegen, dat de maandelijkse kosten van een hypotheek vergelijkbaar zijn. Dit is een unieke situatie. Wat kan dit voor u betekenen? Vraag gerust onze hulp. Zo krijgt u inzage in de keuze die u het beste kunt maken voor uw persoonlijke situatie.

Wat moet je doen bij diefstal of schade op reis?

Wat moet je doen bij diefstal of schade op reis?

De vakantie in Italië verliep zo heerlijk ontspannen tot de bagage werd gestolen. Ineens staat de hele vakantie alleen nog maar in het teken van de diefstal en het geregel eromheen. Wij geven u alvast wat informatie.

Bagage gestolen of kwijt

Geef gestolen of verloren bagage altijd direct aan bij de plaatselijke politie. Mochten de locale autoriteiten niet meewerken, vraag dan de reisleiding of eigenaar van de accommodatie om een schriftelijke verklaring. Zodra u terug bent in Nederland kunt u de schadeclaim bij ons kantoor indienen. Uw verzekeraar kan u vragen aan te tonen dat u eigenaar bent geweest van de gestolen goederen. U kunt dit bewijzen met de aankoopnota, of eventueel met het garantiebewijs en een foto van het betreffende artikel.

De impact van een ongeluk

Tijdens uw vakantie kunnen zich vervelende situaties voordoen. Bijvoorbeeld: ziekte, ongeval, diefstal of overlijden van een familielid of reisgenoot. In deze situaties staat de alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Zij kunnen veel voor u regelen, zoals een terugvlucht, vervangend vervoer, of als het noodzakelijk is verlenging van uw verblijf of van uw reisgenoot. Ook kunnen ze bij ziekte een betalingsgarantie uitgeven aan de buitenlandse arts of het ziekenhuis.

Gaat u binnenkort op reis en heeft u nog niet stilgestaan bij de reisverzekering? Een telefoontje naar ons kantoor is voldoende om dit (alsnog) te regelen. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer   033-4333607 .