RWS Advies in Leusden

RWS Advies zorgt ervoor dat uw financiële zaken geheel volgens uw wensen, onder één dak geregeld worden. Denk hierbij aan uw hypotheek en levensverzekeringen maar natuurlijk ook aan uw schade-, uitvaart- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

RWS Advies in Leusden

Het team van RWS Advies (vlnr): Ronald Spermon, Sacha Spermon en Kitty Verhagen

Ons productassortiment is heel divers, wij werken samen met meerdere banken en verzekeraars. Als onafhankelijk adviseur zijn wij in staat voor u een productenpakket samen te stellen dat aansluit bij uw wensen en persoonlijke situatie.

Service, ondersteuning en regelmatig contact hebben wij hoog in het vaandel staan. U bent dan ook altijd welkom bij ons op kantoor, zelfs een afspraak buiten kantoortijden behoort tot de mogelijkheden.

Wij hechten grote waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële diensten en verzekeringen richting onze klanten. Wij geven u op voorhand door middel van onze dienstenwijzer inzicht in de aard en dienstverlening die wij bieden. De complete tekst van de dienstenwijzer kunt u terugvinden op deze site.

Mocht u na het bekijken van onze site nog vragen hebben, aarzel dat niet en neem contact met ons op.

Bel mij

Als u telefonisch contact wilt, vul dan hier uw gegevens in en druk op verzenden.

Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Hypotheken

Een hypotheek kiezen betekent dat u een keuze moet maken die een grote en langdurige invloed zal hebben op uw financiële situatie.

Verzekeringen

“Met een verzekering poogt de verzekeringnemer de financiële gevolgen van een risico af te dekken die hij of zij zelf niet kan of wil dragen.”